Prețuri

Fiecare dintre torturile Sweet Ela este personalizat în concordanţă cu solicitările clienţilor noştrii, de aceea există multe componente care influenţează preţul acestuia de la dimensiune până la complexitatea decorurilor.
Cotaţiile următoare sunt unele informative. Pentru o ofertă personalizată, va rugăm să ne contactaţi pe mail.

Întru-cât fiecare decor şi figurină necesită un grad de talent ridicat precum şi multe ore de muncă, comanda minimă pentru torturile îmbrăcate şi decorate în pastă de zahăr cu figurine 3D este de 1000 lei. Aceste torturi de regulă sunt de minim 40 persoane şi au două nivele. Comanda lor trebuie lansată cu minim două săptămâni în avans.

Torturi la fel de frumoase dar cu decor mai puţin dificil şi mai mici ca şi volum, sunt cele Naked, pe care le putem face în tematici diverse. Pentru a primi o propunere de decor şi o ofertă, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu tematica dorită şi un număr de persoane aproximativ, precum şi data evenimentului.

Pentru a plasa o comanda este nevoie de un depozit de 30% din valoarea comenzii. În eventualitatea în care comanda se anulează cu minim 5 zile înainte de termen, depozitul este nereturnabil. Restul plăţii se poate face la livrarea/ridicarea comenzii.

Ghid de cantităţi recomandat

Torturile îmbrăcate în pastă de zahăr se calculează la 150 gr de persoană, fără a lua în calcul greutatea decorului şi a figurinelor 3D.

Torturile naked, adică fără înveliş de pastă de zahăr, se calculează la 120 gr de persoană.

Un tort cu 3 nivele este necesar pentru 50 – 70 persoane.

Un tort cu 4 nivele este necesar pentru 80 – 110 persoane.

Un tort cu 5 nivele este necesar pentru 120 – 150 persoane.

Livrare

Asigurăm livrarea în Bucureşti contra cost pentru comenzi mai mici de 500 lei şi gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei. Putem asigura livrarea şi în ţară, contra cost. Mai multe detalii vă putem oferi la lansarea comenzii.

Ridicare comandă

Puteţi ridica produsele comandate din laboratorul nostru. Adresa o puteți găsi pe pagina de contact

Lansaţi o cerere

 

 

office@sweetela.ro
+40 726 012 806
Strada Gheorghe Pop de Băsești, nr. 57
București, România

VEZI GOOGLE MAPS