BUNĂ!

 

Voi credeți în magie? Eu cred!
În fiecare zi văd magie în jurul meu, pe care o salvez în memorie și o transform în lucruri foarte apetisante 🙂

Totul a început pe când eram copil și bunica mea cea cochetă Ela, a adus prima pereche de pantofi franțuzești și o rețetă de desert direct de la Paris! Erau vremuri în care ceva franțuzesc era ceva așa…ca un unicorn…toată lumea auzise de el, dar nimeni nu îl văzuse. Nu mai e nevoie să spun că desertul făcut de bunica era așa de bun încât şi acum îi simt gustul pe limbă, gust pe care îl puteți savura și voi dacă treceți să serviți o cafea pe la atelier.

Deși totul a început de pe atunci, soarta m-a îndreptat către matematică, chimie, economie și o mulțime de lecții de viață, care toate laolaltă, mi-au șlefuit ideea de hobby delicios.

De câțiva ani însă, am trecut de stadiul de hobby pe care l-am transformat în viața mea însăși, în mica mea cofetărie Sweet Ela.

Sunt Cristina Voicu și creez deserturi!

În afara faptului că folosim cele mai bune ingrediente în tot ceea ce facem, eu și echipa mea punem suflet, de aceea deserturile noastre sunt unice și eu sunt foarte mândră să spun că sunt și foarte gustoase. Dar nu o spun eu, voi sunteți cei care imi spun asta, cu fiecare telefon si mesaj de mulțumire cu care imi topiți inima mea de ciocolată 🙂

Vă îmbrățișez și sper să aduc zâmbete de plăcere pe buzele voastre!

 

office@sweetela.ro
+40 726 012 806
Strada Gheorghe Pop de Băsești, nr. 57
București, România

VEZI GOOGLE MAPS