Cel mai important lucru pentru mine și pentru echipa mea a fost și este calitatea produselor și a ingredientelor. Torturile și prăjiturile noastre sunt create din ingrediente naturale, fără conservanți și arome artificiale în compoziția lor. Alegând mereu produse cu ingrediente naturale, favorizați calitatea vieții si sănătatea dv.

Abundența posibilelor combinații de gusturi și arome care sunt create în laboratorul nostru satisface și cele mai sofisticate cerințe ale cunoscătorilor. Mai jos vă propun câteva sortimente ce se pretează atât torturilor decorate în pastă de zahăr cât şi celor naked.

CIOCOLATĂ ŞI FRUCTE DE PĂDURE

Deşi o variantă clasică ce combină armonios gustul dulce-amărui al ciocolatei cu cel dulce-acrişor al fructelor de pădure, am denumit această compoziţie Tortul casei Sweet Ela, întru-cât este preferatul clienţilor noştrii.

 

Compoziţie

blat de ciocolată

cremă de ciocolată

cremă de vanilie

fructe de pădure

TORT DE MORCOV

Morcovul copt devine un perfect îndulcitor natural de care m-am ajutat pentru a crea acest desert uşor, cu suave nuanţe de scorţişoară. Inedit dar în acelaşi timp delicios, recomand cu mare drag acest tort, atât pentru cei mici cât şi pentru cele mai importante evenimente din viaţa voastră.

 

Compoziţie

blat de morcovi şi nuci

cremă de ciocolată albă

cremă de vanilie

fructe de pădure

CAFEA ŞI CARAMEL

Iubitorilor de ciocolată, recomand acest tort care te duce cu gândul din Italia cu renumita sa cafea, până în Irlanda datorită nuanţelor subtile de irish-cream şi apoi pană în Portugalia unde s-a inventat caramelul.

 

Compoziţie

blat de ciocolată şi irish-cream

cremă de ciocolată

cremă de cafea

caramel

CĂPŞUNI ŞI CREMĂ DE BRÂNZĂ

Pentru cei ce preferă un desert uşor, am creat acest tort divin ce combină armonios crema de brânză uşor sărată cu dulceaţa căpşunilor.

 

Compoziție

blat de pandişpan

cremă de brânză

cremă de vanilie

căpşuni

CIOCOLATĂ NEAGRĂ ŞI PORTOCALĂ CONFIATĂ

Un gust intens de ciocolată neagră, înnobilat de aroma orientală a cojilor de portocală confiată, este perfect echilibrat de vişinata făcută în casă.

 

Compoziţie

blat de ciocolată neagră şi vişinată

cremă de ciocolată neagră

coajă de portocală confiată

vişine din vişinată

MAC ŞI ZMEURĂ

Pentru zilele călduroase de vară, recomand o combinaţie răcoritoare şi parfumată de lămâie cu ciocolată albă şi zmeură.

 

Compoziţie

blat de ciocolată albă şi mac

cremă de lămâie

peltea de zmeură

 

office@sweetela.ro
+40 726 012 806
Strada Gheorghe Pop de Băsești, nr. 57
București, România

VEZI GOOGLE MAPS